Komentar

Uto21052013

Zadnja izmjena11:10:59

Dobrodošli, Guest
Korisničko ime Lozinka: Remember me
Login With Facebook

Zlato najboljeg HR sportaša svih vremena ide u - Srbiju!
(1 pregledava) (1) gost
  • Stranica:
  • 1

TEMA: Zlato najboljeg HR sportaša svih vremena ide u - Srbiju!

Zlato najboljeg HR sportaša svih vremena ide u - Srbiju! 24 Srp 2012 08:46 #1057

• admin
  • Administrator

mate-parlovOdluka Međunarodnog olimpijskog odbora da sve medalje sportaša iz bivše Jugoslavije pripiše Srbiji je i nelogična i skandalozna, te će kod mnogih hrvatskih sportaša izazvati ogorčenje i bijes. Sportski.net donosi vam u nastavcima priču o 'ukradenim' hrvatskim medaljama i istinskim divovima našeg sporta. Da ih ne zaboravimo.

Opširnije...

Zlato najboljeg HR sportaša svih vremena ide u - Srbiju! 24 Srp 2012 14:06 #1058

• MUNJA
  • Junior Boarder
Ma može pisati tko što hoće. Činjenica je da se Srbija proglasila nasljednikom Jugoslavije a da smo mi (kao i ostale republike) bježali od toga što dalje i naglašavali kako smo bili dio Jugoslavije samo slučajno, eto, nitko nas nije pitao inače mi ne bi ..... uostalom mi smo MRZILI tu Jugu i svim silama se distanciramo od svega jugoslavenskog ...itd. No kada su u pitanju lijepe uspomene...e to je druga stvar....tada jesmo bili dio Juge i zasluge su naše te se ne sramimo što smo bili u toj državi. Najpoštenije bi bilo da se medalje pripišu JUGOSLAVIJI a ne niti jednoj republici. Tko je rođen u Austro-ugarskoj to mu piše cijeli život u Rodnom listu (ili kako li se već zove) iako danas živi u Hrvatskoj (i ima 98 godina).
  • Stranica:
  • 1
Vrijeme kreiranja stranice: 0.28 sekundi