Komentar

Čet23052013

Zadnja izmjena11:10:59

Dobrodošli, Guest
Korisničko ime Lozinka: Remember me
Login With Facebook

Falsificiranje povijesti na politički korektan način: kako to čini BBC
(1 pregledava) (1) gost
  • Stranica:
  • 1

TEMA: Falsificiranje povijesti na politički korektan način: kako to čini BBC

Falsificiranje povijesti na politički korektan način: kako to čini BBC 07 Kol 2012 14:12 #1063

• admin
  • Administrator

patersonjosephPolitička korektnost dosegla je novu granicu apsurda. Scenaristi filmova i serija koji obrađuju povijesne događaje nerijetko posežu za određenim izmjenama istih radi postizanja uspješnijeg dramskog efekta. No što se događa kada manipulacija prijeđe granice dozvoljene umjetničke slobode i postane bestidnom laži?

Opširnije...

Falsificiranje povijesti na politički korektan način: kako to čini BBC 08 Kol 2012 07:35 #1064

• lega
  • Senior Boarder
mi pisemo o stvarima koda nemamo stvarnijih problema u zivotu!

Falsificiranje povijesti na politički korektan način: kako to čini BBC 09 Kol 2012 09:00 #1067

• MUNJA
  • Junior Boarder
I mene to smeta. Problem je u tome što ima ljudi koji ne znaju dovoljno o povijesti pa te filmske priče uzimaju kao argument za svoje neispravne stavove. Ima i drugih uloga gdje sam to primijetio.
A što je sa onim falsifikacijama koje nisu tako očigledne niti politički motivirane ? Onim greškama koje proizlaze iz neznanja ili tehničkih pogrešaka ? Da, sada o njima nije riječ. One su rubna tema samo za znanstvenike i specijaliste a u rasizam se ... svi razumijemo.
  • Stranica:
  • 1
Vrijeme kreiranja stranice: 0.31 sekundi